info@metron-ks.com   +383 49 513 200

Kontroller për PC SBOX GP-709, i zi

7,90 €

GP709

Kategoritë: Kontroller Gaming   

Shpërndaje:

GP 709 është kontroller që ju ofron mundësinë për ti luajtur të gjitha lojërat që ju i posedoni në TV të lidhur me kompjuterin tuaj. Me butonat që ky kontroller ka, ju keni mundësinë të përjetoni një nivel të ri dhe më të avancuar të kontrollimit preciz të lojës. Për ju që keni një koleksion të gjerë të lojërave, tani ky kontroller ju ofron mundësinë që ato ti luani në televizor dhe të përjetoni eksperienca të reja.

Specifikat

Mbështet: PC
Port USB 2.0
Dizajni ergonomik siguron rehati gjatë lojës

Përshkrimi: Sipërfaqja e veshur posaçërisht - për të parandaluar rrëshqitjen e duarve.
Gjatësia e kabllos: 2 m

Kompatibil me: Win98 / 2000 / ME / XP / Vista / Win 7 / Win8


Ju duhet të kyqeni për të berë vlerësim (Review).