info@metron-ks.com   +383 49 513 200

Mbajtëse për TV LCD SBOX PLB 3446T, 37“-70“

22,90 €

PLB3446T

Kategoritë: Mbajtës për Tv   

Shpërndaje:

I thjeshtë për t’u përdorur dhe instaluar, modeli PLB-3446T është krijuar për të përshtatur çdo TV të sheshtë 37 "-70" deri në 35 kg. Ky mbajtës distancohet nga muri 2.5cm dhe lejon aftësi me lëvizje të plotë. Lëvizja e plotë lejon fleksibilitet maksimal 14 ° dhe kthej TV tuaj për shikim të lehtë nga çdo vend në një dhomë. Rregullimi i nivelit të tij pas instalimit siguron që TV të pozicionohet në mënyrë të përsosur në mur. 

Specifikat

Modeli: PLB-3446T
Madhësia e ekranit: 37 ”- 70” / 94 - 178 cm
Kapaciteti i peshës: deri në 35 kg
Pjerrësia: 0 - 14 °
Distanca nga muri: 25 mm
Paneli i shkëputur: Po
Materiali: Metal, plastik
Ngjyra: E zezë
Dimensionet: 25x679x435mm


Ju duhet të kyqeni për të berë vlerësim (Review).